Viikonloppu taas kerran. Perjantaina ei todellakaan jaksanut minnekään viihteelle lähteä. Kamun kanssa käytiin pikku ajelulla.

Lauantai alkoi pyykinpesulla. Kauppaan piti mennä kun oli vain yhteen koneelliseen pesuainetta. Tulihan sitä ostettua muutakin kuten uusi paistinpannu. Kävin myös apteekissa. Yht'äkkiä sanoin IInalle että nyt lähdetään kysymään onko vapaita hiustenleikkuuaikoja lähikampaamossa. Olihan siellä. Kummallekin. Iinan muutos oli radikaalimpi - tukka lähti ja niska vapautui :) Tänään hän värjäsi ne. Monikä lähti aamusta partion yöretkelle. Eilen selvisi myös mille riparille pääsee isoseksi. Ikävä toisaalta että sattuu olemaan mun loman aikana.

Jimin kanssa suunniteltiin elokuviin lähtöä joka sitten ei onnistunut. Jimi ei päässyt ajoissa lähtemään. No tuli meille sitten myöhemmin ja vietettiin iltaa meillä kotosalla. Kamukin tuli käväisemään joten tapasi nyt Jimin (siskoni sanoi tänään et hänenkin on nähtävä kun kerran kamu näki - hih ). No siinä sitten juotiin punkkupullon loppu ja lonkerot. Kamu lähtikin kotiinsa ja me käväistiin lähipubissa - ja tultiin nukkumaan. Ei siis tanssiravintolaan lauantainakaan.  Ei se mitään, nautittiin toistemme seurasta, nukuttiin aamulla pitkään. Lopullisesti noustiin puoliltapäivin, suihkuun ja kahville. Jimi lähti sitten puoli kahden kieppeillä. Vähän alkaa tuntua vakavammalta. Oli puhetta mahdollisesta reissustakin - ei mitään varmaa vielä. No katsellaan. Monika kysyi tänään et miks se on meillä joka viikonloppu. No sanoin et ehkä me sitten vähän nk seurustellaan. En mä osaa sitä selittää kun en itsekään oikeastaan tiedä...