Katsoin peräti kaksi elokuvaa tänään:

Mona Lisa smile (Julia Roberts) ja Kevin  Costnerin Sudenkorento. Tuo jälkimmäinen oli ehkä sykähdyttävämpi mutta kyllä porasin myös ekan filmin lopussa - sitä se kipeänä olo teettää...

Kävin nyt illalla saunassa - tuli mieleen et lääkäri kehotti höyryhengitystä ottamaan joten mikäs sen helpompaa kuin saunassa pötkötellä. Myöntää kyl täytyy ettei ollut kovin rentouttavaa kun yskitti koko ajan mut ajoi asiansa eli liman irrotusta.  

Kamu käväisi illalla. Hänelle vähän purin sydäntäni - exälle takaamastani lainasta tullut maksukehotus. Tosin exä kyllä sanoo että asia on hoidossa - ja luultavasti onkin. Mutta kyllä harmittaa kun noita lappuja tulee postiluukusta. NO ei sitä lainaa onneksi enää montaa tonnia ole - eli muutaman vuoden päästä ei mun tarvitse siitä välittää enää.

Kollilta tuli äsken viesti että hän voisi huomenna aamulla käydä vähän piristämässä jos mulle sopii... elikkä jotain kivaa huomiselle tiedossa. Vaikkei paljoa mitään jaksaisikaan tehdä. Tänäänkin lähinnä loikoillut. En edes itselleni ruokaa viitsinyt tehdä vaan söin lämpimän ruuan vasta kun likat tulivat. On mujn olo kuitenkin hieman parempi.