Iinan kanssa kävin tänään optikolla - uudet lasit sai, pienemmillä vahvuuksilla. No niitä sitten makselen puoli vuotta - koroton/kuluton luotto. Hintaa tuli laseille useampi satanen. Kehykset sinänsä ei hirmu kalliit mutta otettiin hyvät linssit - ohennetut ja sit sellaisella pinnalla joka helppo pitää puhtaana.

Kierreltiin sitten keskustassa - lähinnä kateltiin. Iina osti yhen levyn ja minä meillä rinkelin kahvin kanssa sekä karkkia. No se oli ehkä pienoinen vikaostos. Kilohinnalta halpoja mutta painavia karkkeja (toffeita), makso sen verran etten kehtaa myöntääkään. Mutta saa sitä joskus käyttäytyä hieman järjettömästi.

Jimille laitoin illansuussa viestiä ja hän soittikin sitten tunnin puhelun (sanoi ettei viitsinyt ruveta tekstaria näpyttelemään:)). Saunaa meinasi mennä lämmittelemään.  Iinahan lähti paikallisia bändejä kuuntelemaan ja Monika nuorteniltaan, josta tulikin aika pian takaisin. Iina yritti jo tässä saada Monikaa lähtemään kans sinne bändi-iltaan (vähän yksinäistä, kun ei tuttuja siellä).

Monikahan teki suklaamuffinsseja - tänään jo kun huomenna mennään mummolaan ja siellä syödään ainakin siskon leipomaa suklaakakkua.

Olo alkaa olla normaali elikkä ensi viikolla pääsee arkeen taas. Neljä viikkoa ja sitten kolmeksi viikoksi kesälomalle. Miten tää aika kuluukin näin nopeasti... Jätin yhden viikon elokuulle.