Ennen Pietarin reissua kävin yhden asunnon kattomassa. Tiesin kyllä ettei olisi meille sopiva. Olohuone oli aivan liian pieni. Suunnitelmissahan on kolmio ja tytöt saavat omat huoneet ja mun pitäisi mahtua olohuoneeseen...

Pietarin reissun jälkeen käytiin sunnuntaina muutamassa esittelyssä. Tarkoitus tosin oli käydä katsomassa yksi tietty asunto, joka todellakin on varteenotettava vaihtoehto. Ollaan menossa sitä katsomaan uudestaan huomenna kun Monikakin on kotiutunut leiriltä. Kyseessä on hissillisessä talossa 80- luvulla rakennettu kolmio jossa iso olohuone, kunnon ruokailutila ja kiva lasitettu parveke - ja saunakin löytyy... nurkkahuoneisto, hyvät näkymät. Välittäjä houkutteli käymään muutkin esittelynsä. Oli rivitaloneliö - joka olisi ihan ok vaihtoehto jos olisi toinenkin maksaja. Sitten pari kolmioita meiän nykyisen asuinalueen lähellä, toinen oli muuten hyvä (paitsi että oli liian kallis) mutta ei ollut hissiä eikä ollut ekassa kerroksessa.

Etsin tosiaan asuntoa hissitalosta tai sitten pitää olla ekassa kerroksessa. Suurin syy on se että haluan äitinikin pystyvän tulemaan meille kylään. Hänhän muutama vuosi sitten sairastui aivohalvaukseen ja se on jättänyt jälkensä.

Eilen käytiin katsomassa se asunto joka piti käydä kattomassa silloin kun olin keväällä keuhkoputkentulehduksessa. Halusin sen nähdä joka tapauksessa. Huoneisto tilaratkaisut oli kyl hyvät mutta suuri MUTTA on juuri alkanut talon putkiremontti jonka vaikutusta vastikkeeseen ole vielä vahvistettu. Asunnossa olisi ollut olohuoneessa sopiva syvennys mun sängylle (perheen äidin sänky myös siinä), komerot makkareissa ja sitten vielä kaksi vaatehuonetta. Sijainniltaan oli myös hyvässä paikassa. Potentiaalisia ostajia kuulemma oli ennen tuota putkiremontin julkistusta. Sen uskon

Huomenna mennään katsomaan yhtä peruskuntoista kolmiota joka on ihanalla paikalla (päättyvä katu, ovelta pääsee kuntoradalle) sekä sitä kolmiota joka käytiin Iinan kanssa katsomassa sunnuntaina. Monikankin olisi hyvä nähdä. Iina on kylläkin aivan ihastunut ko. asuntoon. 

Mutta katsotaan miten käy