- ja kesälomalla olen ollut tämän viikon. Monikalla oli synttärit alkuviikosta. Ensi maanantaina lähden Jimin kanssa Pietariin ja tullaan perjantaina takas. Monika lähtee isoseksi rippileirille ja Iina parin päivän reissulle Länsi-Suomeen. Eli kyllä on sattunut ja tapahtunut.

Niinpä - huomenna haen viisumin, samoin Jimi. Hän hakee myös junaliput. Majoittua meidän olis tarkoitus yksityisesti eräässä asunnossa. Senkin asian tiimoilta on tullut laitettua sähköposti sun toinenkin. Hieman jännittää sillä kumpikaan ei osaa Venäjää eikä ole Pietarissa käynyt. Mutta silti on sellainen odottava fiilis, seikkailu odottaa :) Kyllä mä kuitenkin uskon meidän  pärjäävän. No suku sitten tietää Jimistä vaikkeivat ole tavanneet... veljen vaimo onnitteli viime lauantaina kun oltiin kummipojan lakkiaisissa (Jimi ei ollut), sanoin hänelle etten välttämättä tule suvulle näyttämäänkään. Siihen sanoi ettei haittaa mut kiva kun sulla on joku kun ei ole moneen vuoteen ollut... eli iloisia taitavat olla mun puolesta.

No onhan se ollut aika muutos - soitellaan jossei nyt joka  päivä niin jokatoinen - ja Jimi on suunnilleen kerran viikossa käynyt yöpymässä eli sekin puoli on tällä hetkellä aika hyvässä jamassa. Tulee toimeen tyttöjen kanssa - eikä tytötkään pahemmin ole napisseet asiasta.  Vaikka eivät ole tottuneet että mulla on joku yökylässä. Hyvin ovat sopeutuneet. Antavat meiän rauhassa nukkua.

Koulut siis päättyivät. Iina sai päättötodistuksen ja nyt odotellaan pääseekö haluamaansa kouluun. Monika sai hyvän todistuksen - sai kympit Ruotsista, Ussasta ja Bilsasta eikä kasia huonompaa numeroa. Kovasti on kyllä tehnyt töitä asian eteen.

Asuntosuunnitelmista sen verran - sain viime viikolla tiedon, että lainahakemuksekselleni on näytetty vihreää valoa eli nyt voi toden teolla ruveta asuntoja katselemaan. Pari kiinnostavaa olisi tällä hetkellä mutta luulen et toinen ainakin on pois laskuista .- hieman liian kallis ja tulossa aika iso remontti lähiaikona. Mutta katsellaan, rauhassa et löytyis hyvä - siis lue:  sopiva mun kukkarolle.