tavaroiden paikoilleen laitto - satunnaisesti jotain pientä - mutta lainalaatikot pitäisi saada pikimmiten purettua... vuokra juoksee...

No tänä aamuna kiinnittelin yhden hyllyn kirjahyllyyn. Hylly rikkoutui muutossa eli siitä jäi kolme hyllyä laittamatta. No yhden sain tänään vielä kiinnitettyä - sain sen vähän symmetrisemmän näköiseksi (melko tärkeä juttu mulle). Sitten kiinnittelin vielä pari merkkiä Monikan partiopaitaan  - kun hän ei oikein noita neulajuttuja tykkää (no en mä paljon parempi - Kamu laittoi eilen muutaman). Tyttö on huomenna lähdossä Kilkkeelle partion suurleirille.

Eilen illalla haettiin vanhalta asunnolta pakasteet ja jääkaappitavaroita. Jääkaapin sain sitten napsaistua pois päältä. Pakastinta en vielä täysin laittanut pois päältä. Sen sulatus vaatii kuitenkin paikalla oloa. Ei vaan jaksanu eilen paljon touhuilla kun päivän kuitenkin on töissä... no on mulla aikaa ensi lauantaihin. Jotain laatikoita jätin sinne  vielä - nimittäin luulen et suurin osa niistä papereista menee paperinkeräykseen... miksi niitä kuljettelisin uuteen asuntoon. Anttilassa kävin myös ostamassa vessaan maton ja biojäteastian. Monikalle ostettiin uusi makuualusta - ja halusi vielä retkityynynkin sekä hyttyskarkotetta.

Jimi soitteli illalla et miten jaksetaan. Samaa kyselin. Hänhän oli lauantaina saunaillassa ja su-aamuna soitti kuuden maissa et meni vasta kotiin ja nukkuu muutaman tunnin. Tuli sitten ja teki täyden päivän. Siskonmies on kans urakoinnut - eilenkin. Vei kaatopaikkakamat vanhalta asunnolta, laittoi lamput ja astian-  ja pyykinpesukoneet paikoilleen.

Exälle soitin että hän saa purkaa ja viedä pois Iinan monitoimisängyn vanhalta asunnolta nk puhe oli.