Monika lähti sitten partion suurleirille n. 1½ viikoksi. Takaisin tulee varmasti paljon uusia kokemuksia saaneena. Hieman näytti jännittävän. Onhan tässä muutenkin ollut - muutto uuteen kotiin ym. Hän on kyllä saanut jo huoneensa suht järjestykseen.

Eilen illalla ei käyty kuin hieman tavaroita hakemassa vanhalta asunnolta. Ilta muuten meni vielä tarpeellisia tavaroita leirille etsiessä ja koekäytettiin sauna.

Illalla purin omat vaatteeni muovikasseista - suurin osa meni edelleen pahvilaatikoihin odottamaan uutta kaapistoa. Joitain laitoin kaappiin josta myöhemmin ilmeisesti tulee "askartelukaappi" kaikelle epämääräiselle. Kyllä sitä vaatetta on - ja kuitenkin - koskaan ei löydy päällepantavaa  Vähän kerrassaan laatikot tyhjenee. Sohvakin saatiin käännettyä oikeeseen suuntaan - ja pahvilaatikot on mun sopen väliseinänänä... Ikkunoihin en ole vielä verhoja saanut koska tikkaat on vanhalla asunnolla. Tyttöjen huoneissa onkin rullaverhot eli sillä ei kiirettä - ja kun asutaan viidennessä kerroksessa - eipä kukaan sisään kurkistele.

Exä ilmoitti tulevansa illalla purkamaan Iinan sängyn (vanhalla asunnolla)  ja vie se mennessään.