Saivat sitten numeron takaisin. Operaattori sanoi et numero kävi sen toisen puolella  - tai ainakin oli "jumissa". No tarkastin tiedot omilta sivuilta - ja äkkiseltään näytti että sovitut tarjoukset olivat voimassa. Ensin ajattelin, että pyytäisin korvaukset mutta voipi jäädä tekemättä. En tiedä olisiko vaivan arvoista. Sain ainakin tarjoukset heti päälle vaikka ensin sanoi et alkaisivat vasta seuraavasta laskutuskaudesta. Sanoin että torstaina sovittiin että ne alkavat HETI. Mun osalta saa luultavasti olla loppuunkäsitelty jossen sitten tulevassa laskussa huomaa jotain epäkohtaa.

Laskuja makselin tänään. Kyllä niitä vaan riittää...

Jimin kanssa juttelin illalla, tulee joko huomenna tai ylihuomenna. Samalla on asioita kaupungissa.

En siis saanut kaapistoani tänään. Kasaajista toinen kipeä joten siirtyi viikon eteenpäin - kun ei saatu aikatauluja sopimaan. Torstaina meille ei käy (kun tytöt pääsevät sen verran myöhään töistä), perjantaina ei liikkeelle käy (kuormapäivä). Tiistai on meille paras kun Iina pääsee jo ennen kahta, tulee sitten päästämään miehet sisälle. Kun muutaman viikon päästä laitetaan noi keittiön kaapit - olen alustavast puhunut pomolle, että ottaisin silloin lomapäivän (tai kaksi) - pitämättä pari päivää... vielä jäis sen lisäksi pari pekkaspäivää mitkä pitää ennen joulua pitää. Tänään tuli jo talvilomatoivomuslistat seinälle - hyvä et on edellistä lomista selvinnyt :)

Meillä haettavana tiimarin paikka, tiimarista tulee pomo, joka on ihan ok.  Muutama työkaveri ehdotti mullekin et hae sinä. Siinä on se juttu että pelkäävät erään tietyn henkilön pääsevän siihen hommaan. Ei siinä mitään, ihan kiva ihminen - pohjimmiltaan. Mutta valitettavasti on päiviä ettei ole niin kiva - ja se näkyy ja kuuluu... ei oikein pomolle hyvä juttu. Mutta aika usein sellaiset pääsee - ikävä kyllä. Mutta pian nähdään sekin, kuka...

Nyt lähden kyl unten maille.