Kaapistonhan tilasin lomalla ollessa. Pitäis saada ensi viikolla tai käsittääkseni tulee nyt loppuviikosta mutta kasaajat hoitaa sen ens viikon puolella.

Kaappi on  2m korkea ja 2,35m leveä liukuovilla varustettuna. Syvyys muistaakseni 42 cm, asennuskiskojen jälkeen jää hyllysyvyydeksi 33cm. Sit siinä on yksi henkarikaappi, parikymmentä hyllyä ja sivussa 35 cm leveä avohyllykkö. Väriltään on harmaata (puusyy) ja hopeaa - ajattelin että olisi suht neutraali jatkokäyttöäkin varten kun joskus pääsen olkkarista muuttamaan makkariin kun lapset lentää pesästä. Nythän asustelen olkkarin toisessa päässä. Kiva et olkkari on suht tilava

Eilen tein taas uuden hankinnan. Keittiön kaappeihin vaihdetaan ovet ja laatikot, tasot ja sokkeli myös vaihdetaan - ja uusi jätevaunun. Tulee joskus syyslokakuun vaihteessa.  Asentavat muutamassa tunnissa ja vievät vanhat mennessään.

Kaappien väri on vaaleanvihreä (sävy vihreä sammal) ja tasot sekä sokkelit vaaleantummaa pähkinänväristä. En halunnut valkoista. Olen ihan tarpeeksi aikuisiässä viettänyt aikaa vuokra-asuntojen valkoisissa standardikeittiöissä . Iina olis halunnut joko punaista tai mustaa - tietenkin. Monika ehdotti kans jotain tummaa mutta oli noihin väreihin tyytyväinen kuitenkin. Sanoi et ittellesihän se tulee. Iinan annoin valita vetimien mallin ja ovimalliin sanoi myös mielipiteensä.

Nykyinen väri on joku vaalea beige ehkä vois sanoa latte tms. Puulistat jotka aika lailla kulahtaneet. Ajattelin et olisin hionnut ne ja lakannut  ja vetimet vaihtanut mutta aika homma siinä olis ollut. Laatikot on aika huonossa kunnossa. Hajoaa melkein käsiin.

Olishan sitä laittamista. Esimerkiksi lattiakin olisi uusimisen tarpeessa mutta ajattelin jonkin aikaa selvitä matoilla. Ei kaikkea kerralla. Onhan mulla loppuelämä aikaa.

Olkkariin olis mielessä yks tietty valaisin, mutta on aika kallis... en tiedä onko tässä vaiheessa jätettävä harkintaan ja tyydyttävä halvempaan ratkaisuun. Verhoja ei tarttenut hankkia uusia. Kaikenlaisia kertynyt vuosien varrella erilaisista asunnoista.