Aika tosiaan kyllä hurahtaa... justhan oli kesä - ja muutto. Pian asuttu kaksi kuukautta tässä. Tuntuu kuin oliis jo pitkään asustellut. Vaikkei kaikki tavarat vielä olekaan paikkaansa löytänyt.

Matotkin sain lattialle vasta viikonloppuna. Suurin osa äitini aikoja sitten kutomia... yllättävää kyllä sopivat myös tähän asuntoon, aivan kuin olis tähän tehty.  Ehkä mun värimaailmani ei ole muuttunut vuosien varrella - matot ovat murrettuja sävyjä - pääsääntöisesti vihreää, ruskeaa.

Eilen olin vanhempainryhmässä Monikan koululla. Luultavasti nämä tälläiset loppuvat tämän vuoden jälkeen, kun tyttö pääsee peruskoulusta. Mutta kivaahan niissä on ollut - saa enemmän tietoa koulun jutuista kuin keskiverto vanhempi. Pari uutta oli tullut.

Jimikin soitteli sillävälin, soittelin takas. Sovittiin että tulee meille saunaan - ja yöksi.

Tulojen ja menojen kirjaamista en ole vielä kunnolla aloittanut. Kuitteja keräillyt mutta nyt olen päätynyt siihen että aloitan  vasta ensi kuun alusta. Tätä kuukautta on niin vähän jäljellä - ja monen viikon menojen kirjaamiseen ei oikein aika tunnu riittävän... eikä taida ihan kaikki kuitit olla tallellakaan. Elikkä uusi yritys noin viikon päästä. Täytyy käyttää hieman aikaa miettimiseen - millä tasolla niitä seuraa - siis vain ruokia vai eriteltynä eri kategorioihin kuten liha, kala, maito yms. No eipä se ole juuri tämän päivän asia.

Töissä saatiin uusi tai uudet tiimarit. Alunperin puhe oli  vain yhdestä. No eipä meistä hakijoinakaan ollut kuin kaksi. Molemmat sitten pääsi. Vähän ehkä ns nimellinen juttu...