Tosin en ole koskaan ymmärtänyt miksi niin pitää tehdä - sekoittaa aikataulut kaksi kertaa vuodessa... mitä se tunti sinne tai tänne vaikuttaa. No onneksi tietokone  ja digiboksi päivittää itsensä - ja uudempi kännykkä (aamulla olikin yllättäen uudessa ajassa). Aina sitä kellojen siirtelyä. Ai niin - mikron kellokin on vielä aikaan laittamatta. Aamulla melko tärkeä - siitä sitä tulee usein vilkaistua et koskas pitikään lähteä.

Viikonloppu siis vietetty mummolassa Iinan kanssa mummun seurana kun vaari on hirvimetällä. Monika jäi kotiin kun hänellä oli kaverin  Halloween-bileet.

Olo alkaa olla normaali - siis sairastelun jälkeen. Jaksoin tehdä hommiakin mummolassa. Siis pyykin-, ikkunanpesua, kukkienhoitoa ym. Äiti ei kylläkään ollut oikein kunnossa. Aika paljon lepäili. Isä onkin ollut huolissaan - sanoi yrittävänsä saada lääkärille ajan viikolla. Isä soittelikin päivällä metsästä et miten voi.

Eilen illalla valvottiin Iinan kanssa. Batman begins - elokuvaa katotiin. Oli ihan katottava, mut olisin voinut jättää väliinkin, mutta Iina halusi katsoa enkä voinut nukkua valot päällä. Katoin sitten... Onneksi sai nukkua tunnin pidempään

Kotiin päästyä - normaali arki kotona. Pyykkikone pyörimään. Monika olikin siivoillut täällä. Kiva tulla kotiin.

Olen suunnitellut alkavani taas kotikirjanpitoa. Aloittelinkin mutta sairastelu jotenkin sekoitti kaiken. Nyt olis aika lailla tekemistä et sais sen ajantasalle. Kyl mul vissiin kaikki kuitit olisi - muttei oikein tunnu mielekkäältä. Ainakin tällä hetkellä kaikki mikä tulee, myös menee... Muutto ja yleensäkin muutokset aina lisäävät oston tarvetta, kestää aikansa kun pääsee normaalitilaan...