Kirjoitin taas pitkät litaniat - ja tarkoitus oli kuvaa ruveta liittämään - enkä tietenkään tallentanut tekstiä ennen sitä. Luulis sitä jo tässä iässä osaavan. Jotenkin se kuvan liittäminen ei oikein pelittänyt - ja pakko oli lopettaa tehtävä

Niin ollaan sairasteltu koko perhe. itse olen nyt ollut töissä jo mutta tytöt jatkavat sairastelua näin syyslomalla. Iinan flunssa jo pois menossa, Monikalla ollut kuumetta lauantaista. Jopa yli 39 astetta. Mummolassa oltiin silti mummun seurana et vaari pääsi hirvimetsälle. Rauhallinen viikonloppu siis. Iinalta jäi rock-tapahtuma väliin ja Monikalta partioleiri :( enkä minäkään ollut Pilateksessa perjantaina enkä edellisenäkään (silloin oli vielä 38 astetta kuumetta mullakin. Nyt olen töissä ollut muutaman päivän. Hieman tämä sairastelu (ja sitä edeltävät lomapäivät) ovat haitanneet uusien työtehtävien opiskelua - on ollut hieman tipottaista. Tänään oli sitten pakko tehdä itse, tosin onneksi voi muilta pyytää apua.

Jimikin oli "yökylässä" perjantaina. Saunottiin ja mentiin nukkumaan. Mitäpä sitä sen kummempaa tarttee...

Sain siis keittiöön uuden ilmeen ovien ja tasojen ( ja sokkelin) vaihdolla

Keittiö ennen

 

 

 

 

 

 

 - ja nyt - sävy vaalea sammaleenvihreä (hivenen halju kuva)

En halunnut valkoista keittiötä. Olen katsonut vuokra-asuntojen valkoisia kaappien ovien vuosikausia. Joku tykkää valkoisesta, minä en.