Mummolassahan me oltiin. Vaari oli lauantaina hirvestämässä. Olivat sitten ottaneet aika reilusti ilolientä jahdin päätteeksi. Suurin osa miehistä ei kyennyt hirveä nylkemään.

Sunnuntaina sitten ei vaari jaksanut lähteä metsälle. Olikin vain puhe et käväisevät, tekevät yhden kierroksen. Mutta ilmeisesti ainakin osa oli pitempään koska velipoikaa ei näkynyt isänpäiväkahveilla. Pari pojistaan kävi vaaria onnittelemassa.

No tyttöjen isänpäivä  - isänsä näkivät perjantaina eikä hän heidän kanssaan paljoa jaksanut olla. Minä töitten jälkeen vein kotiinsa. Tytöt sitten sunnuntaiaamuna soittivat onnittelunsa. Sanoivat ettei isä ole kunnossa (siis on humalassa). No illalla sitten soittaa hänen tyttöystävänsä (tai en mä tiedä ovatko enää yhdessä) että tämä tullut sinne, karannut kuulemma sairaalasta letkuista. Sydämessähän hänellä on ollut rytmihäiriöitä ja lääkäri on sanonut ettei saa enää ryypätä, ettei sydän kestä. No nyt sitten lähti pois kun pelkäsi, että toimittavat putkaan. Sanoin et tilaa ambulanssin ja laittaa takaisin. Siis jos ihminen on letkuissa ja lääkäri sanoo ettei saa lähteä niin ei häntä putkaan laiteta...

No oli tuo äsken ainakin hengissä. Kotia oli päässyt, kuulemma tutkimuksiin joutuu keskussairaalalle