Rauhallisesti tämä viikonloppu sujunut. Suunnitelmien muutoksia - ainakin lapsella. Iinanhan piti  kaverinsa kanssa lähteä kaupungille mutta kaveri hieman tökerösti - suoraan sanoen - ei vastannut viesteihin vaikka perjantaina olivat asiasta sopineet. Iina sitten illalla sanoi et hän taitaa olla tottunut pettymyksiin - siis lähinnä isänsä taholta. Eli me käytiin sitten saunassa ja kateltiin Serrannon perhettä dvd:ltä yli puolen yön. Juteltiin myös tästä kaverista sekä koulunkäynnistä. Ei se kuitenkaan kivalta tunnu... hänestä eikä minustakaan. Siis et suunnittelee ja...

Nukkumaanmennessäni tajusin että Jimikin on soitellut ennen yhdeksää elikkä silloin kun me oltiin saunassa. En sitten tiedä halusiko vaan jutella vai olisiko tullut yöksi. Viestin laitoin sitten yöllä  etten huomannut soittoa. Näitä sattuu.

Päivällä oltiin kamulla - tai iltaanhan siellä meni - tortilloja syömässä. Kivaa oli sielläkin. Tänään iltapäivällä olis tarkoitus lähteä "kuppikutsuille". En mä oikeastaan mitään tarttis mut... Kiva kuitenkin nähdä porukkaa - mahdollisesti yläaste- ja lukioajoilta.