Tämä viikko on mennyt taas melko nopeasti. Uudet hommat alkavat sujua. Ei tietenkään rutiinilla vielä - sittenhän se olisi liian helppoa. Englantiakin on opiskeltu keskiviikkona. Nyt onkin parin viikon tauko. Kotitehtäviä riittää.

Jimi tuli eilen illalla. Laittoi viestiä että laitatko saunan lämpiämään. Tuli sitten - vaihteeksi jätskipaketti kainalossaan. Saunoesssahan se ilta kului. Mentiin kuitenkin jo yhdentoista kieppeillä nukkumaan. Menin vasta yhdeksään joten saatiin aamullakin pikkasen aikaa loikoilla

Olin eilen Iinan koulun vanhempainillassa. Käytännössähän mulla ei paljon sanomista hänen koulujuttuihinsa ole kun tyttö on jo täysi-ikäinen. Mutta kiva oli jutella ohjaajan joka kertoi tytöllä opiskelun sujuvan tosi hyvin. Isänsä piti tulla myös muttei näkynyt  - ja syykin selvisi. Olipa taasen retkahtanut. Eipä oikein jaksa olla yllättänyt. Mutta en vastannut puolilta öin kun soitti. Ei huvittanut - ja varsinkin kun Jimi oli meillä. Kyllä hän tietää näistäkin jutuista. Ei huvita salailla asioita.

Exä oli jotenkin jo paremmassa kunnossa. Kävi tyttöjä katsomassa useammin, antoi heille rahaa, tarjosi ruokaa ym - laittoi jopa mun tilille rahaa (hieman takaisinmaksua). Mut toisaalta - tähän on jo tottunut.