Oltiin siis risteilyllä. Eli syötiin, juotiin, valvottiin... nukkumaan joskus viiden jälkeen ja aamulla melkein jätettiin maihinmeno väliin. Käytiin sitten kuitenkin - et voi edes sanoa käyneensä. Keli kylläkin oli huono, lunta pyrytti ja tuuli. Kylmä oli. Exä vietti viikonlopun tyttäriensä kanssa meillä. Eipä sitten hänen hyvä olonsa jatkunut viikonlopun jälkeen.

Flunssa ilmeisesti yrittää taas iskeä - nuhaa ja yskää... ollut koko viikon. En saanut influenssarokotusta. Ehkä jouluviikolla.

Jimi oli viime yön meillä. käytiin illalla saunassa ja syötiin hänen tuomaansa pizzaa. Hän tulee ihan hyvin toimeen tyttöjen kanssa. Ei käyttäydy kuin olisivat pikkulapsia (jollain lailla heidän isänsä välillä tuntuu kuvittelevan että ovat ihan pieniä) Käytin tänään joustavaa työaikaani hyväksi - ja menin myöhemmin töihin. Ei tarttenut niin aikaisin herätä.

Illalla kuskailin tyttöjä, toista tanssimaan ja toista teatteriharjoituksiin... taitaa olla mun harrastus. Pilates mulla on jäänyt. Huomenna olisi tämän kauden viimeinen kerta mutta taidan jättää sen väliin kun en aio kevätkaudella jatkaa. Perjantai-ilta on mulle tosi huono ajankohta. Töissä rankin päivä enkä aamulla tiedä pääseekö ajoissa töistä - tai käytännössä perjantaina aina menee yli ajan. Kahden päivän tilaukset hoidettava. Mutta niin se on tuolla aina ollut - perjantai on rankin. Täytynee katsella jos löytyisi harrastus jollekin muulle päivälle.