Palkkapäivä. No tili tuli ja meni. Mutta sain laskut maksettua. Toivon vaan ettei jostain kolosta löydy mitään HETI-maksettavaa... Näinhän se menee.  Palkka tulee ja siitä menee suoraan lainat ja jotain muuta sovittua. Sitten kerään laskuni muovitaskusta ja netpostista - ja maksan ne. Sitten - katson mitä jää ja yritän tulla toimeen. Mutta kuitenkin - toimeen on tultu, on ruokaa ja katto pään päällä.

Iina lähti kaverilleen yöksi. Heillä ei olekaan koulua huomenna. Monikan kanssa siis kahdestaan. Tiedossa ainakin hiljainen aamu. Nimittäin meillä soi yleensä Iinan musiikkimaun mukaiset sävelet aamuisin... Jos saan valita niin rauhallista musiikkia tai mieluummin ilman mitään.

Kamu kävi kylässä.  Jimi ei ole tällä viikolla käynyt, soitti kyllä eilen.

Tullut hieman valvottua. Viime yönä kirjoittelin kortit ja tein englannin tehtäviä sekä juttelin ystävän kanssa netissä. Nukkumaan aikoessani muistin että pesukone oli tyhjentämättä. Muutamana iltana olen tehnyt hieman helmitöitä - vähän vaan - helmiostoksia odotellessa. Lähinnä olen tilannut esim korvakoukkuja - ja on jotain suunnitelmissa... lahjoja lahjoja...

Välillä vaan tuntuu että aikaa pitäisi olla monta tuntia lisää... että kaiken ehtisi