Tää on tää kuunvaihde. Hinnat nousee ja hinnastot pitää naputella koneelle - ja edustajia pitää patistella et lähetä jo se hinnasto. Joka kerta sama juttu ja sit ne vielä yleensä laittaa ne alv'lla vaikka pitäis saada verottomat hinnat koneelle. No kyllähän sen ittekin pystyy tekemään, mutta kyse on siitä että heitä on vuosia pyydetty se tekemään niin - mikä siinä on niin vaikeaa muistaa.

Mun muutkin työt takkuilivat. Raportointi tökki ja kummia tapahtui. Hävis tietoja yht'äkkiä eikä kenelläkään ollut tietoa miten siinä niin kävi. No se aiheutti sitten lisätyötä. 

Tänään mietittiin et mitähän se merkitsee kun "isompi" pomo näyttäytyi tänään työmaalla. Yleensä ei ainakaan mitään hyvää. Viimeksi alkoi yt:t. No nimikkeen muutos on edessä. Siitä kuultiin pari päivää sitten  - jokainen vuorollaan tiiminvetäjän ja päällikön kanssa juttelemaan. Piti myös allekirjoittaa paperi jossa hyväksyi asian ???!! Mitään vaikutusta ei ko hommalla pitäisi olla. Nimike vain vaihtuu. Palveluvastaava - toisaalta ei sano mitään ja toisaalta paljonkin. Asiakaspalveluhenkilöitä ollaan oltu tähän asti. Palkkaan ei ole vaikutusta - ikävä kyllä - olishan se kiva jos olis lisää tullut.