Eiköhän taas vaihteeksi tilaukset olleet myöhässä. Hyvin saatiin kopioitua kunnes huomattiin että toisenkin ketjun tilaukset tulematta - siinä kestikin pidempään. No tunnin verran meni ylitöiksi. Mulla kun päivä ei nykyään pääty tilausten tarkistukseen vaan teen sen jälkeen tehtäviä hommia (tilaukset eteenpäin ym). No kotiin pääsin kuitenkin. 

Illalla Iinan kanssa käytiin kirjastossa.Sain lainattua vihdoinkin Eppu Nuotion neljännen Pii Marin - kirjan (Varjo). Olisin tietysti voinut varatakin eiemmin  mut ajattelin odottaa kunnes saan sen hyllystä...

Sain tänään influenssarokotuksen. Yllättävän vähän oireilee - aikaisempiin kertoihin verrattuna. Tämä meiän työterv.hoitaja ei tiennyt mun keuhkokuvalöydöksestä, jonka takia olen viikon päästä menossa keuhkolääkärille. Pyysi että pidän hänetkin ajan tasalla et miten kävi. Sanoi että jos se on sitä mitä epäilevät  - niin kannattaa ottaa rokotukset. Aivan samoin kuin esim. astmaa sairastaville suositellaan.  Mutta viikon päästä olen ehkä vähän viisaampi  tai sitten en.