Nyt on sitten se lääkärinkäynti ohi... pitkään sitä odotettukin. Lääkärin mukaan se on luultavasti sarkoidoosia niinkuin rtg-lääkärikin lausunnossaan epäili. Lisätutkimuksia kuitenkin tehdään - varmistetaan ettei ole mitään muuta. Tiedossa on ainakin ohutleiketomografia, puhalluskoe, maksan ja munuaisten labrakokeet ja virtsan kaliummääritys. Parin kuukauden sisällä. Hän kirjoitti lähetteen aluesairaalan polille, sieltä tulee sitten kutsu.

Meinasi ettei olisi pahempaa kun olen olen kuitenkin hyväkuntoinen. Nimittäin jos lääkitystä tarvitaan niin sitä kuulemma mietitään tarkasti - rankempi juttu

Sanoin lääkärille lähtiessäni et murehdin sitä sitten jos tarttee - tai jotenkin tolleen. Rtg-osastolta kävin sitten hakemassa keuhkokuvasta levykkeen aluesairaalan rtg-lääkärille. Keuhkolääkäri sanoi että sen haluaa kuitenkin nähdä. Itsekin näin kuvan nyt ekan kerran tietokoneen ruudulta kun tämä keuhkolääkäri sitä katsoi - aiemmin olin vain lukenut lausunnon. 

Ei mulla hirmu vaikeita oireita ole. Rintaa hieman "kaihertaa" sekä väsyttää, en sitten tiedä johtuuko niveloireet siitä vai vaivaako hiirikäsi? Tossa viikonloppuna kun tein ristipistoa - kummallisesti puutui etusormi kun tein muutaman piston. Se oli hieman outoa - minusta.