- verikokeet annettu ja mukaan iso pullo. Pitäis keräillä vuorokausivirtsa. No se on viikonlopun hommia... voi kuulemma toimittaa tk:n eli ei tartte sairaalalle asti sitä raijata. 

Ensin vein tytöt kouluihinsa kahdeksaksi, sitten lähdin istuskelemaan labraan. Kolmisen varttia siinä meni. Tapasin pari entistä opettajaani - Marjoja muistaakseni molemmat :) ylä-asteelta (toinen taisi opettaa mua lukiossakin), kyl ne ilmeisesti muistikin. Tosin toinen sanoi et muistaa minut hiljaisena oppilaana. Sehän minä koulussa olinkin vaikka kova puhumaan muuten olinkin. Sanoin et olin kiltti, johon tämä opettaja sanoi että niinhän te kaikki. Hän sitten lähti etiäpäin.

Toisen kanssa juteltiin niitä näitä, tulin kertoneeksi erostakin ja siitä et exä on alkoholisti (sanoin kyl et kuivilla nyt). Eiköhän siihen exä tullut just kans - labrakokeisiin.

No tottahan se on... mutta just tyypillistä et heti jää tavallaan "kiinni" sanoistaan. En mä ole sitä sen kummemmin salaillut, ehkä helpompi olla avoin... sain tarpeekseni salailusta aikoinaan.

Neljä putkellista verta kokeita varten... 

Uskon pystyväni huomenna töihin, nuha oikeastaan pahin nyt. Vielä tänään lepäilen - tosin varsinkin Iinan kuskaamista tiedossa illalla