Torstai-iltana oli sitten kuumetta - 37.68. Ajattelin, et katson aamuun. Aamulla oli sitten 37.8 joten netin kautta tilasin sitten terkkarille ajan klo 9. Töihin pitää saada slomalappu heti - meillä ei kelpaa pelkkä ilmoitus. Ei varmaan kyllä tee hyvää lähteä tuonne pakkaseen, mut pakko mikä pakko

Perjantai sitten sairaslomapäivä, katson sitten sunnuntai-iltana miltä olo tuntuu. Ei mulla hirmu korkeaa kuumetta ole ollut mutta päätä ja silmiä on särkenyt. 

Siinä terkkarille odottaessani juttelin myös vieressä istuvan vanhahkon miehen kanssa. Oli tytärtään kyytimässä - tytär ollut nyt muutaman kuukauden sairas ja tutkitaan mikä on, huonommaksi menee koko ajan. Mainitsin myös omasta sairaudestani. Kertoi vaimollaan olleen sarkoidoosin joskus 80-luvulla. Tämä parantunut siitä eikä ole uusiutunut. 

Terveydenhoitajan kanssa juteltiin myös tästä. Hän sanoi että on kiinnostunut tietämään myös miten jatkossa menee... 

Likat joutuu sitten ite menemään - tänä viikonloppuna en kyyditse. No Monika menee pyörällä ja Iina ei sitten lähde minnekkään. Nyt lähti kyllä tuonne lähikauppaan meille ostamaan ruokaa - eli en mä voi sanoa ettei tekis mitään. 

Vähän äsken tuossa jotain yritin tehdä, keuhkoissa rupes heti ahdistamaan ja tuli hiki - ei vissiin kannata. Kun niin pienestä...