Uusia kokemuksia mulle - nuo tutkimukset. Ihan aikataulussa pääsin tietokonetomografiaan - yläruumis paljaaksi ja sairaalan paita päälle. Pöydälle makamaan ja tomografialaite "teki" työnsä. Ääni antoi neuvoja milloin sai hengittää ja milloin piti pidättää hengitystä. Ei se hirmu kauaa kestänyt - mutta vähän hutera olo kun siitä lähdin. Ensi keskiviikkona saan sitten tietää löytyikö mitään.

Sitten siirryin polille odottamaan hoitajalle pääsyä. Taas näin saman entisen opettajan johon törmäsin labrassa tiistaina. Tällä kertaa vaihdettiin lisää kuulumisia. Hänellä on keuhkoahtautuma eli sen takia labrakokeissa. Hän jäi vielä lääkärille pääsyä odottelemaan kun lähdin takaisin töihin.  Töissä siis piti olla päivystämässä puhelinta viiteen. Onneksi oli tekemistä ettei ihan päässyt nukahtamaan. 

Niin ne puhallustestit. En meinannut saada mitään puhallusta aikaiseksi kun väkisin yritin hengittää nenän kautta vaikka oli "pyykkipoika" nenässä. No loppujen lopuksi ei auttanut kun itse puristaa nenä tukkoon - silloin tulosta alkoi syntyä. Siitäkin tulokset saan ensi viikolla tosin kertoi hoitaja et arvot on huonompia kuin viitearvot. 

Nyt odottelen milloin pitää Iinaa lähteä hakemaan K16 illasta.  Kai tänäänkin mentävä suht ajoissa nukkumaan että jaksaa huomisen päivän töissä. Kuultiin iltapäivällä että huomenna on vajaamiehitys - ja perjantai on muutenkin meillä työläin päivä. Mut toivottavasti yhteydet ja koneet toimii... niin kyllä se silloin sujuu.