Nyt ei ole kuumetta, lämpöilyä kuitenkin. Jaksoin Iinan viedä illalla K16 iltaankin. 

Menin siis töihin hieman joustaen eli puoli yhdeksään. Tarkoituksena oli päästä rutiinihommien jälkeen iltapäivällä keskittymään excel-tiedoston muokkaukseen. Eiköhän tänään olleet tilaukset vähän myöhässä - no kerkesin vajaa puoli tuntia tekemään... kiire taitaa tulla siinäkin hommassa. Viikon päästä alkaa talviloma ja ens viikolla pitäis tietää milloin haluaa kesälomansa... heti kesäkuussa en haluis ainakaan - viime vuonna pidin silloin kolme viikkoa ja elokuussa yhden. Nyt vois - jos saa - pitää kaikki neljä viikkoa peräkkäin. Tosin kaikki muutkin näyttävät haluavan heinä - elokuun vaihteeseen. Ton saman muokkaushomman (mitä nytkin teen) takia mä en voisi oikeastaan aloittaakaan ennen heinäkuun viimeistä viikkoa) - ja sit taas elokuussa on hinnastojen ylläpitoa. Viime vuonna ei ainakaan saanut olla juhannusviikolla lomalla tietyissä hommissa, mitä minäkin nykyään teen. Eli oikeastaan ihan sama milloin pitäis - jotain juttuja se sotkee kuitenkin

Yks työkaveri on huomenna viimeistä päivää töissä, lähtee yllättäen jatkamaan opiskeluja. Hyvä juttu hänelle, huonompi meille... ja sitten yhden työkaverin vaimo saa vauvan lähiaikoina - ja hän jää sitten viikoksi lomalle. Eikä siihenkään ilmeisesti ole varauduttu kunnolla... kun ei oikein ole mistä ottaa... kaikki eivät osaa kaikkea ja osaan hommista tarvitsee pidemmän perehdytyksen. Ei niitä päivässä parissa opita. Mutta mitäpä niitäkään etukäteen murehtimaan - sit levitellään käsiä. 

Jimi soitteli illalla. Mä oikeastaan olin jo melkein unessa, mut ei se mitään... laittoi ekaks viestin et nukutko. Mä soitin sitten - ja jossain vaiheessa puhelu katkes, hän soitti sitten takaisin.