Tänään olinkin suht ajoissa liikkeellä. Vein Monikan ennen yhdeksää asemalle ja käväisin kevätmarkkinoilla (pariin tuttuunkin törmäsin). Yleensä unohdan noi markkinat - tai sitten en ole paikkakunnalla. Tänäänkin lähdössä kotopuoleen, veljen synttärikahveille. Alunperin piti lähteä tossa puolen päivän jälkeen mutta Iina ilmoitti haluavansa mukaan - ja hänellä on teatteriryhmän päättäjäiset tänään eli päästään vasta kolmelta liikkeelle. Takaisin pitää olla puol kahdeksan maissa kun Monika haettava junalta. 

Iina oli eilen Antti Tuiskun konsertissa. Häntä kuskailin illalla. Isänsä oli tänä aamuna yrittänyt soittaa ennen viittä!!! Iina ei ollut vastannut... eli hieman kuulostaa huolestuttavalta - exän kannalta siis... ei taida tajuta kellonaikoja. 

Alvarin kanssa juttelin eilen hetken netissä. Sanoi pitäneensä pikkasen etäisyyttä ettei häiritse mun rakkauselämää. Tuli hieman kettuillen vastattua. Lopputulos oli et sanoi että osaat olla joskus ärsyttävä. Sanoin vaan et niinpä. Ite ajattelin et voin nykyään sanoa mitä mielessä on kun ei tartte enää miellyttää... ja miesparka on ihan ymmällään... Mut mua ärsyttää toi ikäänkuin lojaalius tai reiluus toista miestä kohtaan... eli ei juttele mun kaa kun hänen mielestään se ei ole reilua Jimiä kohtaan. Tästä ollaan otettu yhteen useamminkin kerran. Ikäänkuin ihmisellä ei saisi olla ystäviä jos on miesystävä (siis miespuolisia) 

Mä tein sen virheen aikoinani exän aikana et tavallaan jätin muut ihmissuhteet, ainakin miespuoliset kaverit siis. Hän kun oli sitä mieltä että mies ja nainen eivät voi olla pelkkiä ystäviä. 

Luin kyl jonkun aforismin joskus että nainen ja mies voivat olla ystäviä jos nainen tuntee fyysistä vastenmielisyyttä miestä kohtaan. 

Mutta en mä tästä enempää vaahtoa, ihmettelen vaan itsekseni...