näkyi valkovuokkoja... Nauru

Lähdin postiin töiden jälkeen. Tarkoituksena laittaa yksi kirje postiin ja hakea uusi pankkikortti. No enköhän mä työnnä ne molemmat laput postin edessä olevaan postilaatikkoon. Onneksi tuntevat mut postissa - sen verran usein käyn - et kehtasin pyytää josko avaisivat laatikon ja saisin sen lapun. Kyllähän mä uuden olisin voinut netpostista tulostaa - mut en välttämättä tänään olisi enää lähtenyt takaisin kaupunkiin. Sen verran alkaa olla väsynyt...

Tänään kylläkin oli ajoittain enemmän porukkaa linjoilla kuin viikkoihin mutta kyllä välillä siellä oli vain yksi tai kaksi - ja puhelua pukkas. Mie kyl yritän pitää puhelinta auki vaikka teenkin muuta siinä samalla - mutta tosiasiahan on että se hidastaa...  aina joutuu tarkastamaan - mihin jäikään - ja ikävä kyllä virhemarginaali kasvaa.

Englanninopiskelusta todella ollut jotain hyötyä - huomasin  taas tänään kun vaihteessa yritin saada selvää kenelle toisessa päässä oleva haluaa yhdistettävän... niin meillä on myös yrityksen puhelinvaihde siinä muun ohessa.