Huomasinpa eilen taas - vain iltapäivän kun on pois, hommat muuttuu... ja kun li'ut yhtenä päivänä niin ylitöissä seuraavana. Ajattelin että enpä tunne huonoa omaatuntoa siitä etten ole työmaalla klo 8 puhelimen ääressä - mulla saattaa kuitenkin kestää työpäivä minä päivänä tahansa yli kello neljään. Perjantaina se on melkeinpä sääntö kuin poikkeus joten perjantaisin menen työmaalla puol yhdeksän viiva yhdeksän välillä. Mitä mä niitä minuutteja kerään yhtään ylimääräistä jossei ole pakko. Harvoin niistä meillä rahaa saa. 

Iina kävi eilen lääkärin pakeilla. Lääkitys vaihtuu ensi viikolla, menee lääkäriin taas tiistaina. kyse on siitä että on löydettävä lääke jonka voi murskata koska Iina ei pysty nielemään - ei ole koskaan pystynyt - mitään lääkettä. Nykyisenkin murskaa jauhoksi... Se lopetetaan ensi viikkoon mennessä.  Muistan kerran kun hän oli sairaalassa ja yrittivät kolmen hoitajan toimin antaa lääkettä suun kautta - ei onnistunut. Aika monen nesteantibioottipullloa joutui kotiin kantamaan. 

Jimikin soitteli äsken - on tulossa yöksi, saunan pyysi laittamaan päälle.

Itselläni ehkä olo hieman parempi. Ehkä allergialääkkeestä apua... Aamuyöstä tosin heräsin päänsärkyyn, otin lääkkeen ja siirsin herätystä parikymmentä minuuttia eteenpäin. Enkä mennyt tasan kahdeksaan. 

Nyt nautiskelen kaakaocappuccinosta (pussista vain), laitoin jo saunan päälle ja kohta varmaan tyttöjä hakemaan.