Nykyään aina tuntuu olo kuin jyrän alle jääneeltä perjantaisin. Muutenkin viikon kiireisin päivä - ja aina tulee lisää hommia. Miksi uusien asioiden opettelu yleensä aina perjantaisin kun muutenkin ihan tarpeeksi hommia? Eikä niitä koskaan ole ajateltu loppuun asti, aina tulee jotain yllättävää jota ei ole osattu miettiä etukäteen - ja meille hommat vaan laitetaan eteen että tee tuo - menee vain muutama minuutti  - HAH

No mutta tästäkin viikosta selvittiin. Lähtiessäni sanoin työkaverille että koskahan olisi normaali viikko. Toinen sanoi et täähän on normaali eli jos kaikki menee putkeen - se on tosi poikkeusviikko. Mutta kuitenkin - olen tyytyväinen että on töitä. Siihenhän olen varautunut että perjantaina menee pidempään - menen aamulla myöhempään - mutta silti ylityötä tai liukumaa kertyy pidettäväksi.

Aina on jotain - kuunvaihde, jaksonvaihde, juhlapyhä... joka vaikuttaa työmäärään. Joskus kieltämättä voisi olla ns luppoaikaakin vaikka vaihtaa muutama ajatus työkaverin kanssa. Niin jaksaisi paremmin. Välillä mietin pitäisikö aloittaa tupakanpoltto et voisi mennä tauolle tupakkakoppiin - no ei vaineskaan. Tupakoimaan en ala. Meillähän ei kukaan pidä varsinaisia kahvitaukoja vaan ottaa kahvikupin työn äärelle ja siinä samalla sitä juo. Ainoa tauko joka ihan virallisesti pidetään on puolen tunnin ruokatauko - jolloin menee joko alakerran ruokatilaan tai lähellä olevaan ruokapaikkaan. Oma vika tietenkin. Ei kukaan estä tietenkään. No sitten saatan pitää joskus vähän pidemmän ruokatunnin - ihan hyvällä omallatunnolla. Varsinkin jos sattuu olemaan rauhallisempaa.