Mielenkiinnolla seurailin tuloksien selviämistä vaikka en oikeastaan koskaan olekaan ollut kiinnostunut politiikasta. Tämä tilanne on oikeastaan herkullisen kutkuttava. Yhtään ei tietoa miten käy. Mutta tosiasia mielestäni on että tämä tilanne vaatii kaikilta kompromisseja ja halua tehdä yhteistyötä. Suomi on kuitenkin tärkein. Äänestämäni ehdokas ei päässyt - en oikeastaan sitä odottanutkaan. Nainen jota edellisellä kerralla äänestin, pääsi läpi tälläkin kertaa mutten hän halunnut äänestää. Vaikka onkin ihan mukavanoloinen ja tehnyt parhaansa mutta jotain puuttui... en vaan osaa sanoa mikä se joku on. Aika lailla tunteella näitä päätöksiä teen.

Eilinen päivä meni mummolassa - ensin vaan käytiin Iinan kanssa äänestämässä ja sitten ajeltiin kotopuoleen lohikiusauksen kera. Päästiin heti ruokaa laittamaan. No imuroin talon ja vähän ulkona haravoin. Metikössä kävin katsomassa kevään merkkejä - vielä ei ollut sinivuokoissa nuppuja, kukkapenkissä krookuksia. Mummolaan ajellessa nähtiin kylän rajalla (myös kotia päin ajaessa) muutama joutsen pellolle muodostuneissa lammikoissa. Kuviakin sain otettua.

Kesärenkaat vaihdettu. Ensin pyysin velipoikaa mutta selviskin et on noissa vaalitouhuissa. Sanoi et soita pojalle joten soitin sitten veljenpojalla (joka sattuu olemaan kummipoikani) - ja hän mukisematta tuli vaarin kanssa vaihtamaan renkaita. Eipä siinä nokka kauaa tuhissut.

Töissä sama meno jatkuu. No tarkistukset vähän helpotti kun työpari tuli töihin mutta puhelimessa sai olla viime viikkojen malliin... Meillä aloitti myös uusi työntekijä eli jossain vaiheessa kenties helpottaa. 

Jimi on tulossa tänään yöksi. Käy ensin harjoituksissa, ilmoittelee sitten tartteeko saunaa päälle laittaa kun pääsee tänne päin lähtemään.  Kirjastossa kävin Iinan kanssa. Siellä olikin afrikkalaisen näyttelyn avajaiset ja jotain pikkupurtavaakin tarjolla sekä maahanmuuttajien tanssiesitys