Aika rankka viikko takana, järjestelmissä oli tänäänkin häikkää... mutta saatiin kuitenkin tilaukset koneelle. Menin tänään  taas yhdeksäksi - olen todennut sen järkevimmäksi perjantaisin - tänäänkin meni viiteen, jos kaikki menee "nappiin" pääsee lähtemään puolelta. Tänään en varmasti olisi kerinnyt viideltäkään jossei työkaveri olisi tehnyt osan munkin töistä. Mulla oli yhen toisen työkaverin aluekin kun hän lomalla. Muina päivinä sen kerkeää tekemään mutta perjantaina on pelkästään omassakin tarpeeksi. No onneksi tämä työkaveri tulee ens viikolla lomalta - ja viikon päästä lähden ite. Jokainen vuorollaan.

Jimi tuli eilen illalla. Illan vietin vanh.ryhmän kanssa - käytiin syömässä - viimeinen kerta. Ensi viikon lauantaina se loppuu. En tiedä onko lukiossa vastaavia juttuja vanhemmille - epäilen. 

Monika sai tiedon kesätöistä - siivoamista ja kuntoutujien kanssa juttelemista kuukaudeksi. Sitten hänellä on yksi riparileiri .- isosena - ja vaikka mitä muuta. Reilu kaksi viikkoa kesästä on kuulemma sellaista ettei ole menoa...  - kiire on järjestää kaikenmoista. Kesäkuun alussa hänellä synttärit - ja sit lähdetään risteilylle. Mun lomaviikko siis kans aika lailla buukattu. Loput kolme viikkoa pidänkin vasta syksylllä - tää on vaan ensi makua. Iina ei saanut kesäksi töitä mutta hän on kovasti menossa eri festareille vapaaehtoiseksi. Saa ainakin majoituksen ja ruuan - ja kuunnella bändejä silloin kun on vapaata. No menee se kesä niinkin. Tosin olisin toivonut että hänkin olis pääsyt kokeilemaan tuota työelämääkin

Jimin kanssa ei nyt olla lähdössä. Hän lähtee itse juhannusviikolla reissuun muutamaksi päiväksi - jonkun tutun porukan kanssa. No täytyy miettiä jos sitten vaikka syksynä. En vielä ole suunnitellut paitsi isäni täyttää silloin 75v - en tiedä järkätäänkö jotain hänelle - tai sitten jos innostuisi vaikkapa keräämään marjoja - tänä syksynä.

No nyt täytyy vissiin vielä siemaista iltateetä - Amun tee - aika jännän makuista.