- ollen vaan

Kävin Vappugospelissa. Oltiin noin puoleen väliin kamun kanssa. Oli siellä tunnelmaa - paljon ihmisiä mutta silti rauhallista. Me lähdettiin sitten Kuusaalle syömään ja sen jälkeen kotiin. Tytöt jäivät loppuun asti paitsi Iinan hain hieman aiemmin kun häneltä meni hieman loppuilta pilalle - polvi "petti" alta - ei halunnut sitten pyöräillä kotiin nk alkuperäinen tarkoitus oli. Monika kotiutui sittten myöhemmin

Tosiaan kiva reissu oli. Tapasin muutaman ihmisen joita en ollut aikoihin nähnyt. Sukulaisia jotka olivat sinne tulleet Kemijärveltä. Yht'äkkiä vaan tarttuivat hihasta :) Mukava törmatä. Sitten oli yksi opiskelukaveri josta ei olla kuultu pariin vuosiin - ollaan ihmetelty et mihin on hävinnyt. Kyllähän hän näillä seuduilla vaikuttaa edelleen muttei ihan lähitienoilla - kiva hänet oli nähdä.

niin - Martinassa käytiin iltapalalla - söin kasvisruukun ja minttujäätelöpallon jälkiruuaksi. Otettiin myös lasillinen puolikuivaa kuohuviiniä vapun kunniaksi.

Jimi soitteli jossain vaiheessa missä luuraat - ja jäi sitten avoimeksi lähteekö / tuleeko. No ei tullut eikä soitellut uudelleen. Ehkä nukahti telkkarin ääreen?

- mä katsoin vielä illlalla yhen elokuvan Iinan kanssa eli valvottua tuli - ja sitten nukuttiin pitkään. Tänään ei ole mitään erikoista tehty. Sisko kävi lainaamassa reikäkauhaa.