Olinkin viiden vuorossa eli menin klo 9 töihin. Tänään olikin taasen hieman vilkasta eikä meiän faksi toiminut. Ennätysmäärä immeisiä poissa - 2 vielä lomalla tämän päivän (tai niin olettaisin), 2 aloitti loman ja yksi jatkaa lomaansa eli viisi on vahvuudesta pois. Eipä ihme että on hieman kiirusta.

Työpäivän jälkeen raahustan kotiin. Iina ilmoittaa et kohta on lähdettävä kirjastoon nuoria kokkeja katsomaan eli äkkiä keitän itselleni kahvin, teen pari voileipää ja syön banaanin. Sitten lähdettiin. 

Liekö sade verottanut ihmisiä. Ei meitä montaa siellä ollut mutta maistaa saimme käkkäröitä (ruistaikina, nokkosta, pinaattia - niin ymmärsin - hyvää oli) ja lihapiirakka(?) jäätelöä, joka kieltämättä oli makuelämys. Myönnän, että tuskin ostaisin... 

Kirjaston jälkeen kauppaan. Arvaapa kehtasinko ostaa eineksiä Nolostunut eli aika lailla tuoretavaraa kärryyn. Kotona tein sitten kiusauksen uuniin. Iina ilmeisesti hoitaa kokkauksen lähes koko viikon. Tossa illalla tutkaili keittokirjoja - ainakin jotain vihanneskeittoa on tulossa... 

Aloittelin tänään Untinen-Auelin kirjasarjaa ensimmäisellä osalla Luolakarhun Klaani (siskolta lainassa). Vuosia sitten ne lukenut mutta ajattelin lukea koko sarjan uudestaan. Keväällähän ilmeistyi viimeisin osa vuosien odottelun jälkeen.