Eka osa luettu - siis Luolakarhun klaani. Nyt jatkan Hevosten laaksolla. Monika toi just toisen osan siskolta. Suht nopeaa luettavaa - mulle

Käytiin Iinan kanssa kirjastossa tänään. Ensin kamun kanssa parissa asuntoesittelyssä. Toinen oli hetken mielijohde kun huomattiin et tässä lähellä oli yks esittely. Hieman uudempi kuin tämä mun mutta ei hissiä, kolmannessa kerroksessa, sauna oli. Mutta - edelleen tyytyväinen tähän. Mutta tulipahan käytyä kattomassa. Oikeastaan mentiin kattomaan yhtä vielä vanhemmassa talossa (60-luvun talo) olevaa kaksiota. Se oli kyllä hyvässä kunnossa mut putkiremonttia odotteli.

Ikkunat pesty mummulassa - aika poikki olin kun kotiin pääsin. Eipä jaksanut enää netissä rellestää.

Iina aikoo nyt kuitenkin ottaa opintolaina. Pieni pakko hankkia uusi kone - kun hänen pitää saada yks ohjelma "haltuu" kesän aikana. Eikä mulla ole varaa tällä erää investoida toiseen koneeseen. Tässä vanhassa ei ole tarpeeksi tehoa ko. ohjelmaan. No on sitten hänelle siinä konetta tarpeeksi pitkäksi aikaa. Sai koulusta ohjelma opiskelija lisenssin reiluksi vuodeksi.  Muuten oliskin tosi kallis ohjelma.