- mutta maanantaina juhlimme siskon synttäreitä. Hän laittoi jo päivällä viestiä että tulkaa nälkäisenä, grillataan broiskua. No sitten kotiin ja kukkakauppaan. Ostin kukan hänelle - Lavendula, luki kukkakortissa -  ja itselle parvekkeelle Mustasilmäsusannan  - toivon mukaankestää pidempään kuin leijonankita . Siellähän se kului - ilta rattoisasti. 

Jimikin soitteli ja kertoi juhannuksestaan - aika normi juttu ilmeisesti, vähän otettu ja kemuissa käyty. Kuntoprojektin on aloittanut. Kerroin kyllä omasta elämäntapamuutoksestani - eli nyt olen vähentänyt mässäilyä -  ja ekalla viikolla - nesteitä varmaakin - parisen kiloa tippunut.

Niinpä ei ole ollut mitenkään hankalaa tää. Miettii hieman mitä suuhunsa pistää - ja päättää etukäteen. Olen mä herkkujakin syönyt  - vähän

Vähän ennen puolta yötä tuli tädiltä viesti että tyttärensä on saanut pojan - kuukauden verran etuajassa. Vajaa 2½kilonen mutta kuitenkin 47 senttiä pitkä. Kyllähän me tiedettin että poika on tulossa - ja oli serkku joutunut tässä parisen viikkoa sitten sairaalaan - ja piti levossa olla. Mutta ainakin eilen molemmat olivat kunnossa. Kiva kun sukuun tulee uusia jäseniä.

Töissä alkaa YT:t olla loppusuoralla. Hieman on väläytelty luonnosta uusista työtehtävistä. Kuulemma niiden työstämistä jatketaan sitten neuvotteluiden päättymisen jälkeen Elokuussa. No ainoa pysyvä asia on muutos, on joku sanonut... mut nyt vaan jatketaan entiseen malliin kunnes joku sanoo stop. 

Kävinpä Anttilassa vähän valikoimia katsastamassa, mukaan tarttui aluslakanoita ja yksi pussilakanakin - ja jotain muuta pienempää. Illalla katsottiin tyttöjen kanssa yksi komedia joka ei oikeastaan ollutkaan komedia - vakaviakin asioita siinä käsiteltiin. Huominen ruoka on uunissa - mukailtu kinkkukiusaus tällä kertaa - pikkusen epäilytti ruokakerman koostunut - vaikka viimeiseen käyttöpäivään onkin pari viikkoa muttei aistinvaraisessa tarkastelussa (haju, tuoksu) ollut mitään kummallista - eli ruokaan meni se kerma. Laitoin siihen keittokinkun lisäksi perunasuikaleita, kasviksia, juureksia ja hieman aurinkokuivattua tomaattia... no huomenna maistetaan. Alunperin meinasin jauhelihasta mutta kinkku oli menossa vanhaksi. Teen sitten lihasta jotain muuta... 

- ja taas kello on noin paljon. Tällä viikolla en ole päässyt ajoissa nukkumaan... jotenkin se ilta vaan hurahtaa... no yllättävän hyvin sitä on jaksanut kuitenkin.