- siis sellainen että aina jotain häikkää. Yks työkaveri sanoikin tänään et halutaan epänormaali päivä - eli siis et joskus kakki sujuis. Eilen jouduttiin lähtemään muihin tiloihin töihin tavaroinemme. Tänään ei yhden ketjun tilaukset tulleet ollenkaan eli sitten kopioitiin - ja tuotanto lähti käyntiin myöhässä. Puoli kuuden maissa olin kotona.

Plussatunteja vaan kertyy... pitäisköhän huomenna "liukua" tai sitten perjantaina jos veis Iinan asemalle - lähtee vapaaehtoishommiin Provinssiin. Monika soitteli tänään ennen neljää et monelta pääset et ei jaksais viedä tavaroitaan keskustaan. Tajusin sitten että siskohan on päässyt jo varmaan töistä joten toimitin soittamaan tädilleen - joka sitten kuskaskin keskustaan. 

Muuten eilisestä pomo antoi "hyvityksenä" mukit - no jaa - mie saan kyl kilometrikorvaukset. 

Kun pääsin kotiin - olin aika poikki elikkä kahvit join - ja oikaisin itseni sohvalle. Jossain vaiheessa lähdettiin Iinan kanssa pizzeriaan syömään ja kaupan kautta kotiin (jotain evästä huomiseksikin). Jimistä en nyt tiedä, koska olisi tulossa. Ehkä hommia hänelläkin riittää... loman aikana kertyneitä.