Värjäsin hiukset. Tarkoitus oli hieman vaalentaa - tuhkanvaaleaa sävyä käytin - ja hiuksista tuli ruskeat??? Mun oma väri kieltämättä on nykyään aika tumma mutta kuitenkin hiuksissa on aina vaaleaa sävyä. Nyt hävis nekin - ja pää on melko tasaisen ruskea. Lauantaina on hautajaiset. En taida uskaltaa tehdä niille enää mitään. Hiustenleikkuussa kävin tiistaina - ja tänään tosiaan värjäsin... 

Itselläni en ole koskaan tykännyt ruskeasta tukasta vaikka monelle se mielestäni sopii tosi hyvin - kuten Monikalle. Kerran olen tehnyt ruskean värihuuhtelun. Menin naimisiin ja odotin Iinaa enkä halunnut käyttää vaalennusaineita - ja hiuksetkin olivat kummasti tummentuneet raskauden myötä - kiillon takia värihuuhtelu. 

No joo mitäs ostin tarjousvärejä - peräti kolme - ja nyt jää kaksi käyttämättä. Paketin kyljessä on ihan tarpeeksi vaalea blondi - no varmaan mun luonnollinen väri oli liian tumma. Mutta en voi kieltää, harmittaa... On se aina sentään jonkin verran vaalentunut vaikkei aina niin paljon kuin haluaisin. Mutta, että tummenee... 

Huominen työpäivä on rankka - töissä ihan tarpeeksi hommaa  - ja takaraivossa koko ajan että lauantaina äiti haudataan. Toisaalta olis ollut parempi ehkä pitää vapaapäivä mutta eiköhän se huominenkin mene. 

Jimi oli viime yön. Hyvin nukutti. Toisaalta ihmettelen - nukun ajoittain jopa paremmin kuin yksin - heräämättä yöllä - eikä mulla ole kuin 120cm sänky. Viime yönä oli suht viileää nukkua - aamulla sitten taas hiostavaa - nk koko päivän tänään - tai meillä töissä tosin vetää - niskat jumissa ja hartiat kylmännihkeät.

No eiköhän tässä ole jo aika - mennä nukkumaan. Hyvää yötä