- se tulee sieltä sittenkin... Tosin aina tuntuu ettei millään kerkeä tehdä niitä asioita jotka ennen lomaa pitäisi. Tällä viikolla on pitänyt jäädä hieman yli työajan, että saa suunnittelemansa homman loppuun. Eilen tosin oli linjaliikenteessä ongelmia eikä kaikki tilaukset tulleet - ja se taas tarkoittaa sitä että tuotannon aloitus myöhästyy..  kaikki vaikuttaa kaikkeen (kausaalisuus - jos hienoja sanoja käyttää - syy-seuraussuhde  - muistan Iinan lääkärin tai jossain terapeutin lausunnoissa noita käytetyn). Tällä viikolla on ollut myös enemmän palavereja ja muita juttuja - kuten huomenna - tulee uuden organisaatiojärjestelyn myötä - uudet "pomot" käymään - ja esittäytymään. Tänään oli uutuustuote-esittely, eilen henkilöstökerhon palaveri. Riittäähän näitä...

Kamun postit käyty kattomassa - luultavasti en enää mene, tulee perjantaina kotiin. Sieltä lähdettyäni poikkesin Anttilaan. Parkkipaikalla törmäsin nykyiseen naapuriin ja Anttilassa entiseen - niiltä ajoilta kun tänne kaupunkiin muutettiin. Tunsi vielä... Minäkin tunsin - tai tiesin että tunnen mutta en ensin saanut mieleeni mistä, missä... no selvishän se siinä. Tuli muutaman vuoden kuulumiset nopeasti vaihdettua. Asuu edelleen samassa talossa. 

Exästä ei ole mitään kuulunut perjantain jälkeen. Silloin sanoi tulevansa lauantaina käymään, En ole viitsinyt kysellä, eihän se minulle enää kuulu. Tytötkään eivät ole halunneet kysellä. 

Jimiäkään en ole nähnyt kohta kolmeen viikkoon, pari kolme kertaa juteltu puhelimessa. Enkä ole itsekään viitsinyt kysellä. Hänellä nyt kuitenkin noita maanviljelyhommia, puintia yms - ja muita kiireitä. Enkä voisi sanoa itsekään olevani kovin joutilas tällä erää. No ehkä sitten lomalla. Ei me kyllä lomasta ole puhuttu paitsi olen mä sanonut lähteväni isän seuraksi reissuun muutamaksi päiväksi. Kyllä hänkin sen tietää ettei mulla ylimääräistä rahaa oikein mihinkään ole käytettävissä. Itseäni ei asia oikeastaan haittaakaan. Pääasia, että on loma!