Lomailu / loikoilu on hauskaa... Toisaalta takaraivossa naputtaa että jotain pitäisi tehdäkin. No pesukoneet on käynnissä - kohta pyykkiä telineelle. Olen tänään menossa kamun kanssa taasen polille seuraksi. Ittelle pitäisi kyllä hammaslääkäriaika tilata - miks se tuntuukaan niin vaikealta?

Soitin eilen anopille (entiselle siis). Lähdetään sinne kyläilemään lauantaina - ajamistahan siinä on, mutta ei sitten tartte miettiä pakkaamisia eikä yöksijäämistä. Kun aamulla lähtee aikaisin niin kerkeää sielläkin päivää viettää. Sovittiin, että mennään siellä ulos syömään ettei mummun tarvitse miettiä ruokajuttuja (hän jo 81v ). Iina olisi ollut lähdössä vaikka yöksi, Monika taasen meinas ettei lähtis kun pitää lukea. Sanoin että lähtee mukaan - ei sitä tiedä kuinka kauan mummu vielä on olemassa... 

Sunnuntaina sitten  kotopuoleen juhlimaan isän synttäreitä. Eli toimintaa riittää. Samalla ehkä tehtävä vähän ylimääräista tarjottavaa jos sattuu joku tulemaan maanantaina (oikea synttäripäivä) kahville. En eilen käynyt siskolla. Tänään menen - ja vähän suunnitellaan. 

Isä soitteli eilen - perunkirjoitus vasta parin kolmen viikon päästä (mutta ei kuulemma sinne ole pakko tulla - kunhan virkatodistuksen hankkii).  Alustava päivä olisi joku perjantai - joka minulle on kaikkein kiireisin työpäivä, aika hankala vapaata ottaa, jossei ihan pakko ole - olis mulla vielä vissiin pekkaspäivä käyttämättä. 

Pitää nyt vissiin lähteä käväisemään kaupassa - perusruoka-aineet alkaa olla lopussa.