eikä rahat magneetteja. Ei pysy tallessa. Ostin mä yhden magneettirannekkeen - mutta vain yhden. Oli sellainen yksinkertainen, koruton - meikäläisen makuun sopiva. En mä tiedä onko niissä mitään tehoa, mut ihan kivannäköisiä. Esittelijä sanoi saaneensa avun migreeniinsä. 

En tänäänkään saanut kirjahyllyprojektia loppuun. Kumma miten enemmän aikaavievää on kirjojen hyllyynlaitto kun niiden sieltä poisotto. Mutta on se hieman edistynyt sentään. Ehkä mä viikonloppuna saan sen tehtyä. Töissä on aika kiireistä -  ja illalla on melko väsynyt kun tulee kotiin. Eilen illalla kävin yhdentoista maissa nukkumaan - normaalisti ainakin tunnin myöhemmin. Ei yksinkertaisesti silmät pysyneet auki.

Monika on edelleen kipeä. Hiukkasen on lämpö laskenut eikä ole ehkä niin sairaanoloinen eli jaksaa hieman jutellakin. Lepohan se siihen paras lääke vaikka hän alkaakin olla jo aika tympääntynyt. Lisäksi harmittaa kun ei ole saanut koeviikon tuloksia, niitä jännittää. 

Sataa - ja tuulee, syksy on. Kai tästä on nukkumaan lähdettävä - vähitellen. Edelleen olis yhden yhdistyksen pöytäkirja kirjoitettavana muttei millään jaksaisi keskittyä. Sähköpostiin tullut muistutus seuraavasta kokouksesta sekä pikkujoulusta. Ikävä kyllä aika moni ilmoittaa ettei pääsisi. En mäkään luultavasti minnekään salille kokouksen jälkeen lähde mutta pikkujouluihin kyllä. Ne vietetäänkin pidemmän kaavan mukaan: ensin keilaamaan, sitten syömään ja vielä ilalla teatteriin.