siis Iinan synttärit. Hieman oli tynkäsynttärit. Vaari eikä veljenperhe kotikylästä päässeet tulemaan. Vaarin auto meni rikki ja veli oli väsynyt edellisiltaisten kaverin viiskymppisten takia. Ei ollut nukkunut koko yönä ja päivän viettti koiran kanssa metsässä haukkumista harjoittelemassa.  No tulevat ehkä myöhemmin joskus. 

Kyllähän se tuntui oudolta. Varsinkin isän poissaolo, mutta nyt tavallaan ei äidinkään poissaolo ehkä tuntunut niin murskaavalta. Alitajunta voi ajatella etteivät päässeet tulemaan... Yleensä juhlat jatkuu iltaan asti mutta tällä kertaa viimeiset vieraat lähtivät kuuden pintaan. No me sitten katsottiin keskenämme yksi elokuva. 

Mulla on huomenna aamulla lääkärissä käynti tuon korvassa olevan luomen takia. On tässä viikossa  (viime maanantaina kävin terveydenhoitajalla saman luomen takia - kun on kipeä, en saanut edes nukuttua sillä puolella - ja sain lääkärinajan kun se kerran on kipeä, hänen mielestään siinä ei näkynyt mitään erikoista) kehittänyt jonkun näppylän tai muun sellaisen viereensä. Ei kylläkään enää ole niin kipeä. Kosketusarka kylläkin, tuntuu sellainen pisto kun painaa luomen päältä. Ajoittain tuntuu jotain outoa siinä korvan tienoilla. No huomennahan sen kuulee - mitä lekuri on mieltä. Onko mielestään aihetta jatkotutkimuksiin....

Nyt täytynee ruveta laittamaan synttäritarjottavia säilöön. Lähinnä pakkaseen. Kakku meni kyllä ihan kiitettävästi. Yksinkertainen sokerikakku, täytteenä mansikoita ja vadelmia ja kermavaahto päällä. Astiat on kyllä suurin osa jo  tiskikoneessa. 

Huomenna taas uusi päivä...