johon meillä yleensä kuuluu illalla kirjastossa ja kaupassa käynti. Isä käväisi pikavisiitillä illansuussa - oli käynyt siskolla myös. Sanoi että samalla tuli kun oli asioita kaupungissa - meitä katsomaan. 

Sanoi hän tai oikeastaan ihmetteli että miten voi vaan aina enemmän olla ikävä... Kyllä mulle itsellenikin eilen tuli mieleen etten enää tee äitienpäiväkorttia koskaan. 

Monika on hieman kipeänoloinen  - meni aikaisin nukkumaan, jos jaksaisi aamulla kouluun. Iina aloitti tänään Työssä oppimis- jakson. Taisi se vähän rasittaa, meni suht ajoissa nukkumaan hänkin. Munkin pitäis - pikapuolin. Huomenna on illalla tiedossa jalkahoitoa - Aloe rasvojen esittelyä  (tai mitä lie) - siskon luona. Kuudeksi sinne kera oman vadin. 

Nyt harmittaa - unohdin ilmoittautua yhdistyksen pikkujouluun - olis ollut teatterireissu. Se lehtikin kateissa (muut lehdet tietenkin löysin, paitsi just tätä) - katoin netistä - ja eiköhän se viimeinen ilmoittautumispäivä ollut perjantaina. No oma moka... No yhden toisen yhdistyksen puitteissa olen menossa myös teatteriin eikä tartte itte maksaa (ja iltaan kuuluu muutakin - keilailua ja ruokaa). Tää yhdistys olis veloittanut omavastuuna kympin. Olisin mä siitä ollut valmis maksamaankin. Musikaaliesityksestä . Pikkasen kiukuttaa - harvasta päästä kärsii koko ruumis  

Nyt taidan itsekin alkaa suunnittelemaan nukkumaanmenoa. Hyvää yötä