... saavani kirjahyllyn järjestykseen tänään. Mutta kirjojen poisotto vei jo aika paljon aikaa. Vanhasta hyllystä pois -  ja sinne sun tänne. Iina tyhjensi omansa joka tuotiin sitten olkkariin tulostinta ja skanneria varten - no mahtuu siihen kaikenmoista muutakin. Aiemmin ne olivat pitkällä sivupöydällä - jonka alla kaikenmoista tavaraa ( pitää vielä miettiä mihin ne laittaisi... ). Sivupöytä siirtyy keittiön ikkunan eteen kukkatelineen paikalle - mahtuu enemmän kukkia ja ehkä voi kasvattaa jotain yrttejä - tai krassia. Telineen luultavasti vien parvekkeelle. Vanha kirjahylly toiselle seinälle ja uus käytetty sen paikalle... Aika täyttä mutta... 

Monika on kipeä joten hänenkin kanssaan piti vähän seurustella ja katottiin yks Serranon perheen jakso - se on meillä sellainen yhteinen ajanvietto - välillä jotain muuta, tällä hetkellä Serranoa. Ruoka syötiin vaihteeksi olkkarin pöydällä kun keittiö täynnä kaikenmoista tavaraa (hyllyjä, kirjoja...). Nopeasti tekaisin valmista ranskalaista sipulikeittoa ja lämpimiä tonnikalaleipiä. Ruuan jälkeen lähdin käymään kaupassa - kipeälle piti saada limsaa ja mehua sekä huomiseksi ruokaa (no myös mulle ja Iinallekin) 

Nyt on aika kaaos tässä olkkarissa (jossa myös mun makuusoppeni), mutta tyytyväisenä ajattelen, että saan kirjat järjesteltyä niin, että tiedän edes suunnilleen missä ovat. Nytkin on tullut esiin joita en edes muistanut. Vaarilta mm. lainasin (tai antoi) niksikirjan - jonka löysin itseltänikin.Olin jo meinannut tilata uudelleen - en muistanut että minulla on se on jo.  Äidin kanssa aina välillä tuli ostettua samoja kirjoja  Nyt saan keittokirjatkin taas hyllyyn nyt ovat olleet lipaston laatikossa kun ei muualle ole mahtunut. Kyllähän täällä tulee olemaan ahdasta mutta jos haluaa,  että on kirjoja, niin jonnekinhan ne on laitettava. Saa muutaman koriste-esineenkin ehkä laitettua esille. Muutaman viime vuoden ajan kirjahylly on ollut niin täys että kirjat on kahdessa rivissä, vaikea siitä on nähdä mitä sieltä löytyykään. Multa muuten löytyy melkein mitä vain (paitsi urheilua - , no jumppaohjeita kyllä). Pidän siitä että voin ottaa kirjan käteen - koska vaan. Kyllähän nettikin kiva on mutta jos se ei toimikaan...

Huomenna en paljon ehdi kirjojen laittoa jatkaa. Lupasin lähteä korukutsuille. Meinasin kyllä etten mene - tulee kuitenkin ostettua - pahoin pelkään -  mut sisko ylipuhui lähtemään seurakseen. No täytyyhän sitä kerran magneettikorutkin käydä katsastamassa :) 

Töissä edelleen kiirettä, taas yksi pois. En tiedä onko itse kipeä vai lapset. Eihän tässä itsekään tiedä miten käy - jos Monikan flunssa tarttuu.  

Mun pitäis saada yksi pöytäkirjakin tehtyä. Mut jotenkin tää aika menee niin nopeasti. Lähdet aamulla töihin, teet hommasi, kotiin, teet mitä teet ja kohta on ilta -> nukkumaan - ja seuraavana päivänä alusta. Viikonloppuisinkaan ei paljoa ehdi. 

 Mutta nyt lähden nukkumaan - aamulla töihin taas.