vaikken sitä koko päivänä tehnytkään - kai alitajunta yritti unohtaa laskut  - ja Monika varasi koneen melkein koko iltapäiväksi ja illaksi. Yritti saada esseetä tehtyä mutta... flunssainen olo vei voiton. Käytiin kyllä saunassa -  samalla jalkojen kuorinta,

Nyt pitäisi kyllä jo käydä nukkumaan. Aamulla taas töihin. 

Jimi soittelikin lauantaina - oli taasen hiljaiseloa viikon verran. Kertoili kuulumisiaan. Tällä kertaa kyllä aloitti kysymällä miten sinä voit - siis tuosta korvasta. Sitten ilmoitti myös ensi viikon menonsa - yksille messuille menossa ja Viipuriin meinas kaverin kanssa lähteä bensaa ja autonosia ostamaan. Perjantaina ilmeisesti tulossa kaupunkiin - joku kurssi tai vastaava joka jatkuu myös lauantaina - ehkä olis yöpaikkaa vailla. Mietin kun soitti että mistäs nyt tuulee, kuumottiko korvia... En tosin hänelle ole ruvennut asiasta sen kummemmin nalkuttamaan - ei kuulu mun tapoihin. Kamun ja siskon kanssa olen kyllä asiasta puhunut. Täytyy myöntää... ei sitä kaikkea sentään viitti sisällä pitää.

Perjantai-ilta menikin työkavereiden seurassa - mukava ilta olikin. Ensin keilausta ja sitten pubi sekä karaokeravintola. Mä tosin olin autolla liikenteessä ja lähdin kotiin jo  puoli yhden jälkeen.Tarkoitus ei alunperin ollut kuin käydä keilaamassa - mutta meneehän se ilta niinkin.  Yhden työkaverin heitin sitten kotiinsa samalla. 

Mutta nyt kyllä saa tää kirjoittelu riittää, laskutkin maksettu ja lopuilla tultava toimeen.  Ehkä vielä muutaman sivun lukaisen. Mukavaa uutta viikkoa kaikille

PS.Äiti tuli tänään mieleen kun katselin lehden kuolinilmoituksia. Tai kyllähän hän mielessä on päivittäin, mutta nyt pirautin muutaman kyyneeleen. Yhdessä oli muistokirjoituksena Eeva Kilven runo mummoista:

Kun mummot kuolevat,
heistä tulee kukkaniittyjä ja heinää
ja joistakin mummoista tulee puita
ja ne humisevat lastenlastensa yllä
suojaavat heitä sateelta ja tuulelta
ja levittävät talvella oksansa
lumimajaksi heidän ylleen.
Mutta sitä ennen he ovat eläneet elämänsä.