Tämä viikko on mennyt nopeasti mutta kuitenkin - ollut aika rankka. Tänään menin vasta yhdeksään kun tiesin jääväni neljän jälkeen jatkamaan muokkailua. Sai rauhassa tehdä ilman puhelinta ja hälinää. Aika paljon sainkin aikaan. Huomenna tuskin viitsin - ainakaan jäädä. Jos aikaa jää tilausten tarkistukselta niin vähän jotain pientä säätöä voisi tehdä. Ensi viikolla sitten taas kenties jään - tai oikeastaan on pakkokin jos meinaa valmiiksi saada.

Tavallaan se oli "pieni" loma kun meni myöhemmin töihin. Heräsin hieman myöhempään ja ehdin vähän aamuteeveetäkin katsoa mm. parin toimittajan tai aamukirjan juontajien listat mahdollisiksi Finlandiapalkinnon saajiksi. Mielenkiintoista oli se, että heillä oli aivan samat nimet listoissaan. Nyt illalla vasta katsoin ne lopulliset ehdokkaat - heidän listastaan oli yksi tai kaksi (toisesta en ole varma). Tarkistin -oli siinä se toinenkin - Jenni Linturin "Isänmaan tähden", toisen muistinkin (Laura Gustafsson: Huorasatu)

Tänä aamuna oli kolmisen astetta pakkasta - ja pääsi ikkunoita raappaamaan. Ehkä saan viikonloppuna talvirenkaat alle. Jos veli ja lanko vaikka laittais - renkaat on varastoituna kotopuolessa. Sinnehän sitä suunnataan viikonlopuksi - isänpäivää viettämään.