- eli taas on viikko sujahtanut. Töissä tuntui tänään jossain vaiheessa puhelin soivan kuin entiseen malliin. No syy oli se että meitä oli liian vähän vastaamassa. Porukkaa poissa, vapailla, palavereissa... Eipä siinä silloin muuta tehty, hiirikäsikin kärsii - ja tässä minä vaan kirjoittelen vaikka ehkä viisainta olis pitää levossa - ehkä laittaa kylmägeeliä. Mihinkähän sen olenkaan hukannut.

Jimi oli viime yön mun luona. Tuli aika myöhään illalla - oli käynyt kotona saunassa eli eipä tullut eilen (eikä tänäänkään) saunaa lämmitettyä (vaikka Iina pessyt kiuaskivet, pitäis testata). Tytöt olivat jo huoneissaan kiltisti kun Jimi tuli. Jonkun aikaa rupateltiin olkkarissa ja telkkaria töllötettiin. Sitten painuttiin mekin nukkumaan. ... oikeastaan tää taitaa sopia mulle että tavataan ehkä kerran viikossa eikä kumpikaan painosta toista mihinkään. Mutta silti musta on kiva et on siinä vieressä, silloin tällöin. Menin tänään vähän myöhemmin töihin, liukumia käytin. Sai rauhassa herätä ja valmistautua töihin. 

Illalla jotenkin taas ihan sippi. Ruokaa ja kahvia, sitten pienet torkut. Lähdin apteekissa käymään - pillerit hakemassa ettei unohdu (kun kerta muistin) ja Sokoksella vähän kattelemassa. Ruokakauppaan en tänään lähtenyt - sen verran on tavaraa kaapissa että niistä voi jotain tehdä. Iina ilmeisesti käy huomenna kaupungilla syömässä, on lähdössä Turkuun viikonlopuksi - on taas festareiden aika (Maata näkyvissä). 

Nyt illalla vähän tilailin Ellokselta vaatteita (outlet-kamaa) ittelle ja Iinalle. Klingelin paketti tulikin alkuviikosta. Pitäis palauttaa ne, joita en halua - ja ne jotka ei ole sopivia, kenties sama asia .  Kyllähän ne muuten veisi nopeasti mut se palautuslomakkeen täyttäminen - se vie aikaa ja vaatii jonkin hetken. Mulla on ongelma löytää sopivia housuja, puseroita kyllä löytyy... 

Mutta nyt taidan lähteä nukkumaan ja ottaa kirjan seurakseni. Pääseekin aloittamaan jotain uutta...