Töissä kiireet jatkuu - aika suurelta osin siihen vaikuttaa resurssipula, porukkaa poissa, vapaapäivillä ja lomilla. Uuden työntekijän pitäisi aloittaa tässä kuussa - jossain vaiheessa. Tänään oli tietyt tilaukset myöhässä ja me jouduttiin kopiointihommiin. Hyvä puoli oli se, että kerrankin se homma aloitetttiin ajoissa - ei tarvinnut montaa minuuttia olla ylitöissä. 

Illalla tuli sähköpostiin tieto, että liitto käy raamisopimuksen soveltamisneuvotteluja. Mikäs siinä, kyllä sitä meikäläiselle lisäpennoset kelpais, noi menot kun kasvaa vaan...  Kehityskeskustelussa puhuttiin että palkkoja tarkastellaan vuoden vaihteessa - työpaikalla siis. Mutta kyllä se vähän harmittanut kun tietää että tehtaan puolella saivat yleiskorotukset eikä me saatu mitään. Tänä vuonna ei tullut mitään bonuksiakaan. No sen kyllä ymmärsin kun tiesi mistä se koostui - ja siihen oli varautunut. 

Pyhäinpäivänä oltiin kirkossa, pappi luetteli vuoden aikana kuolleet seurakunnan jäsenet - ja jokaiselle sytytettiin kynttilä. Joko omainen tai kirkon työntekijä. Minä kävin isän kanssa sytyttämässä kynttilän äidille, siis sytytin - ja annoin isälle joka kiinnitti sen telineeseen - meni jotenkin luontevasti niin. Haudoilla oltiin käyty ennen kirkkoa.