- tai melkein. Kohta kai nukkumaan mentävä. Sen verran vanhaksi sitä vissiin tullut että perjantain valvominen vaikuttaa vielä sunnuntaina. Tosin en mä tänään nukkunut kovin pitkään eikä tullut päikkäreitäkään otettua. Iltapäivällä tuli kahvivieraita. Mukavaa oli. Vaikka ensin sanoin etten vietä synttäreitä niin kiva kuitenkin tavallaan viettää - eli kahvittelun merkeissä eikä tarjoilun kanssa sen enempää hermoillen. No olihan sitä taas jotain tehtynä  - tosin myönnän käyttäneeni pakasteita. 

Kamu siis kävi, sisko tyttöineen, isä ja täti tyttärensä sekä tyttärenpojan kaa - tasan viisi kuukautta on pojulla ikää. Ensivisiitillä meillä. Kyl vauvat on kivoja, mutta en mä vielä haikaile mummonpestiä. 

Kävin illalla laittamassa autonlämmityksen päälle - kyllä se sen verran tuo lämpötila laskee yön aikana. Ehkä. Harmittaa kun ei ole saanut aikaiseksi sisätilanlämmitintä laitattaa. Olis niin kiva astua lämpimään autoon aamulla. No totta puhuakseni, on se sen verran hintava homma - ajattelen vaan että on niin paljon tärkeämpiä rahanreikia...