Miten nää päivät nykyään kuluukin... Aamulla tänään pientä häslinkiä - lopputulos: vein Iinan töihin, ohihan siitä kuljen.

Niitä harvoja asioita mitä edellisestä asunnosta kaipaan: toista vessaa, autokatosta. Kun sais edes hankittua autoon sisätilalämmittimen. Vaikken mä ole laittanut vielä moottorilämmitystäkään päälle. Olis vaan niin kiva hypätä lämpimään autoon ilman ikkunan raaputtamista. No sekin vaatis - pitäis viedä auto jonnekin että saisi sen haaroituksen tehtyä.  Tosin Jimi ehkä voisi tehdä sen - jotain puhetta ollut, mutta en mä oikein kehtaa vaatia. On hänellä muutenkin hommaa.

Keittiön oven saranankorjaajaa ei ole näkynyt eikä ole kuulunut mitään hänestä eikä edustajastakaan vaikka niin auliisti tämä edustaja ilmoitti että se asentaja tulee laittamaan. Eli yhden viestin olen saanut, itse laittanut kolme. Sen ekan johon tuli vastaus, sitten ilmoitin että sarana on tullut ja kolmanneksi kysyin voiko antaa mitään aikataulua... 

Töissä aika hiljaista - noin puhelimen pirinän suhteen. Muuten kyllä töitä riittää... ja varmaan jatkossakin.

Iina pesi tänään kiukaan kivet. Ei ne kuulemma kovin likaisia olleet, mutta hyvähän sekin on joskus tehdä. Samalla putsasi lattiakaivon. On ollut tällä viikolla tosi ahkera noissa yleisissä siivoamishommissa (sanoi itse siirtävänsä oman huoneen siivousta )

Palkkapäivä - ja laskut tuli maksettua.