Vietettiin työporukan kanssa pikkujoulua vuokramökillä - suunnilleen puolet porukasta osallistui. Osa meistä jäi yöksi. Ruuat oli tilattu ravintolasta ja haettu mukaan, juomia yms tarjottavaa ostettu. Hyvin riitti - ja jäikin. Tarjolla oli kolmenlaista salaattia, broileria vuohenjuustokastikkeessa ja kermaperunoita.

Ruoka oli hyvää ja seura myös. Meillä oli oikein mukavaa. Ei meillä mitään varsinaista ohjelmaa ollut. Oikeastaan se oli sellaista rentoa yhdessä oloa. Osa kävi saunassa (mä en voinut tuon luomenpoiston takia). Pitkin iltaa pelattiin aliasta, pullonpyöritystä, sings staria ym

Aamulla kaikki heräsivät suht ajoissa. Mutta eihän me ennen puolta päivää voitu pois lähteä, varsinkaan autolliset. Illalla kun tultiin oli pimeä, ei nähnyt ympäristöä. Aamulla huomattiin miten hienolla paikalla järven rannalla mökki sijaitsi. Melkein jo päätettiin että tullaan keväällä uudelleen viettämään virkistyspäivää - no katotaan sitä sitten. 

Tulin kotiin, myöntää täytyy, väsytti. Yöllä valvottiin lähes puoli neljään ja herättiin ennen kahdeksaa. Pakko oli kotona puolen päivän jälkeen ottaa pienet päiväunet. Päivä on mennyt lähinnä vaan oleillen. 

Huomenna tulossa kahvivieraita - sen verran pitää synttäreitä juhlia

Ens lauantaina on seuraavat pikkujoulut. Alkavat ennen puolta päivää ko yhdistyksen hallituksen kokouksella. Sen jälkeen keilaamaan ja syömään  sekä illaksi teatteriin. Luulen että siitäkin tulee mukavaa