- vielä jäi korvaan pari tikkiä luomenpoiston jäljiltä. Ei ole umpeutunut. Ensi maanantaina poistetaan. Hoitaja sanoi et jos oltais nyt poistettu niin luultavasti se röpsähtäis auki, rupeis tihkumaan - ja se veisi kuulemma sitten viikkoja.

Sain tänään flunssapiikinkin. Työnantaja maksaa sentään sen. Juttelin meiän työterveyshoitajan kanssa muutakin. Lähinnä mun viime vuoden sairasteluista. Siitä kun nyt paremmin. Tosin kerroin mä sitten äidin kuolemasta. Siitä juteltiin myös hetki. Hän kertoi omistakin kokemuksistaan.

Huono päivä poissaoloon. Olihan mun lähdettävä sinne tikkienpoistoon kun oli sovittu. Mutta vajausta jäi. Mut eihän se mun vika ole jos pari on poissa (ilmeisesti lasten takia), yksi lomalla, yksi vanhempainlomalla, yksi tuli myöhempään... mutta selvittiin taas.

Tänään pikkuisen hermoillut tytön puolesta, vaikkei pitäisi vaan pitäisi antaa hänen hoitaa omat sotkunsa. Jotka tosin ei kaikki toki ole omaa syytään vaan asiat jostain syystä kertaantuu. No eiköhän nekin järjesty tavalla tai toisella. Se vaan on ongelma mulla et kuinka paljon voi  / saa puuttua. Mutta kyllä hän yleensä kyllä hoitaa omat juttunsa. Niinkuin pitääkin.

Soittelin isälle. Sanoi ettei enää jatkuvasti ahdista. Mutta unta ei saa öisin. Oli kuulemma viime yönäkin nukahtanut vasta puoli neljältä (sanoi ettei mieti näitä - äitiä - kuitenkaan öisin, vaan ne on muita juttuja). Oli sitten nukkunut yhdeksään. Hyvä kuitenkin et voi sitten rauhassa nukkua jos nukuttaa, ei ole pakko lähteä minnekään. Nukahtamislääkettä ei tykkää ottaa, sanoi että saa niistä painajaisia... Sanoi sit itse että jos kysyisi lääkäriltä olisiko jotain toista lääkettä, jos sopisi paremmin